decembrie 26, 2010

Mos Craciun, te iubesc!

Auzisem eu de Mos Craciun din dreapta si din stanga...dar una e sa auzi si una e sa ii simti prezenta pe bune.
Nu l-am vazut efectiv, ca a venit cand eu dormeam, dar stiu sigur ca a venit la buni in casa, ca, in primul rand a umplut de cadouri sub brad si, in al doilea rand, a papat dulciuri si a baut tuiculita ce i-am lasat noi sa se serveasca. Asa mi-a zis mami.
Deci Mos Craciun chiar exista!
Cred ca a primit scrisorica mea, ca mi-a adus tot ce mi-am dorit, sanatate, jucarii, hainute, bunatati si multa veselie.
Mi-a adus si un costumas de Mos si ce bine imi sta in el...mami, tati, buni si buni mi-au facut o gramada de poze, asa de frumoasa eram. Pai se stie ca imi sta bine in rosu ;))
Si eu am fost si mai cumintica zilele astea, am papat bine bine tot ce mi-a dat mami: pireut de fructe si de legume si branzica cu cereale si laptic, sa ma fac cat mai bucalata. De Craciunul asta am scapat...ca toti vor sa ma manance, e coada mare. Buni vrea sa-mi manance caltaboasele de la picioruse, iar buni vrea sa-mi pape obrajorii si gurita, ba ochisorii, ba una, ba alta. Pai si eu ce fac daca vor sa ma pape? Mami nu-i lasa...le-a zis la toti ca pot sa ma priveasca, sa ma pupe sau sa se joace cu mine, nimeni nu papa nimic. Baba din Macedonia, ar vrea si ea sa pape ceva, prin martie cand mergem in Macedonia iar trebuie sa ma pazeasca mami si tati...:))).
Si asa am petrecut primul Craciun din viata mea. Pacat ca nu a fost zapada sa ma plimb cu saniuta mea galbena. Frumoasa sarbatoare...multe luminite...multa veselie, multe cantecele frumoase. Si mai urmeaza Revelionul, al doilea Craciun si inca un Revelion dupa calendarul vechi...ohohoo...
Craciun fericit va urez si sper ca ati fost cuminti, cel putin asa cat mine si Mosu a fost darnic si cu voi cum a fost cu mine!
Va pup,
Sofie

3 comentarii: