septembrie 08, 2011

Am fost la vaccin si...n-am facut vaccin


Cui ii place sa mearga la doctor...mai ales sa faca vaccin? Mie NU!
Dar ce sa fac mami ma duce din cand in cand, e drept nu de fiecare data imi face vaccin, dar oricum tot imi face ceva tanti aia draguta, doamna doctor ii zice mami. Ba imi baga un betishor pe gat, ba imi pune chestia aia rece pe pieptutz sau pe spate. Mai vrea sa ma si cantareasca si sa ma masoare...
Cand intru in cabinet nu ma prind din prima ce si cum. Tot timpul este cineva, ori un copil si ma joc cu el, ori o bunicuta sau un bunic, ce tot timpul imi zambesc. Dar in sala de tratament, brust imi revine memoria.
Ieri de exemplu, trebuia sa fac un vaccin, urmatorul dupa 1 an, nu stiu ce. Dar trebuia sa-mi faca si controlul de 15 luni.
Bun! Mami ma scoate intai in parc, ca dupa vaccin n-am voie sa ies 2 zile din casa. Profit cat pot, mami se tot uita la ceas. D-na doctor e pana la 2 la cabinet, dar eu trebuie sa dorm pe la 11. Probabil o sa intarziem un pic.
Ajungem la cabinet si surpriza: aglomerat.
Asteptam, se face 12. Mi se face somnic, ma plictisesc. Mami ma lasa sa merg pe coridorul cabinetului si eu nu ma las, fac ture-ture. Pana la urma obosesc si cad, of si nimeresc chiar pe galeata mopului, pusa intr-un coltz. Incep sa plang dar imi trece repede.
Vine si randul nostru, in sfarsit. Ma dezbraca mami si vede ditamai julitura de la cazatura, mi-a dat si sangele putin. Aflam ca, din pacate, nu mai putem face vaccinul. Si nici controlul nu prea a mers bine. Nu stateam nici pe cantar, nici sa ma masoare. In final am aflat ca am 10 kg, ieee am schimbat prefixul.
Macar am aflat ceva.

Va pup,
Sofie

Un comentariu:

  1. salut! nu stiu de ce blogul meu s-a blocat pe blogurile voastre la o postare de acum doua luni de zile. Mi-au atras atentia fete ce ma urmaresc si m-am gandit sa trimit tuturor ce ma au in lista un link functional pentru Jurnalul copilariei:
    http://viatzaintrerozsibleu.blogspot.com/
    pupici

    RăspundețiȘtergere