decembrie 16, 2010

Hello Big Brother!

Sofie in lumea ei roz, dimineata la trezire :)
  Sofie a primit o camera de supravegheat copiii cu monitor. O prietena foarte draga i-a daruit-o si ii multumim.
V-am povestit deja ca ne luptam cu Sofie sa adoarma singurica. De cand cu camera ne este si mai usor.
Putem sa inchidem usa, nu mai aude zgomote de la televizor sau vreun foscanit de-al nostru.
Si credeti ca se mai uita vreunul dintre noi la televizor? Chiar daca am vrea, ochii ne fug spre monitorul unde minunea noastra da din picioare, se rostogoleste, se joaca cu aparatoarea de pat, baga piciorusul printre gratii, arunca jucariile cat colo, se perpeleste si...intr-un final adoarme. Sa nu va ganditi ca de fiecare data. Rar intr-adevar, se porneste pe un plans, mai ales daca nu-i e somn deloc, de dam fuga amandoi sa o aducem cu noi. Si cum ne vede, ne arunca un ranjet frumos de baba fara dinti :)) si incepe sa dea din picioare de bucurie.
Asta e, rezistam si noi cat putem.
Oricum, de cand facem pe Big Brother, este foarte amuzant. Radem amandoi pe infundate. Inainte nu stiam ce face, doar o auzeam. Trebuia sa lasam usa deschisa ca sa mai bagam un cap din cand in cand sa vedem ce face, daca s-a rostogolit, daca a bagat piciorul sau mana printre gratii, daca a adormit. Dar riscam sa ne vada si atunci nu mai era rost de adormit.
Este mare "razboi" cu Sofie, cateodata castigam noi o batalie, apoi castiga ea doua. Ieri de exemplu, nu a vrut sa adoarma deloc in timpul zilei in patut. Nu stiu de ce a fost agitata. In schimb a adormit fara probleme la mami in brate, in timp ce statea la calculator. Imediat.
S-a facut o mofturoasa, dar o scoatem noi la capat. Sa vedem azi cum ne descurcam...

Un comentariu:

  1. of...si eu am nevoie de un baby phone. Am incercat pana acum doar unul de la Chicco care bazaia singur de nu mai puteam dormi asa ca am renuntat sa-l mai folosim. Nici nu stiam ca exista cu camera, pare mult mai interesant. Daca sunteti multumiti de el, imi spui, te rog, de la ce firma e?

    RăspundețiȘtergere