decembrie 18, 2010

Cine este mancacioasa?

De cand am inceput diversificarea, mami si tati imi dau tot felul de bunatati. Yammy!
Sunt atat de pofticioasa ca nici nu inghit bine si casc o guritaaa...Si inghit repede repede ca sa mai primesc inca o lingurita si inca o lingurita pana termin tot :). Mami de obicei imi facea piure de fructe de legume pentru 2 zile, dar eu am inceput sa-l pap pe tot. Nu pot sa ma opresc.
Imi place morcovul, si fiert la vid, dar si suculet. Imi plac merele si perele. Imi da mami si pulpa si suc. Am mai papat babana si suc de clementina. Cam astea sunt cele care imi plac deocamdata. Dar este si ceva ce nu mi-a placut. Off, supa de legume n-o inghit. Nu am vrut sa pap nici cu lingurita, nici din bibe, eu oricum nu stiu sa pap din bibe, ca n-am mancat niciodata pana acum. Asa ca mami trebuie sa ma mai astepte cu supa. Dar nici mami nu se lasa. Imi pune peste legumele si fructele pasate cate putin ca sa-mi faca piure-ul mai lichid, asa cum imi place mie. Si vreau, nu vreau tot o pap.
Astazi imi da mami prima data avocado. Ea e inebunita dupa avocado. Si mie ar trebui sa-mi placa, mami a mancat o gramada cand era graviduta cu mine.
De abia astept sa ma fac si eu "mare", sa fac 6 luni sa si pap mai diversificat. Mi-e pofta de cereale, mi le-au cumparat mami si tati, dar pentru ca au luat pentru 6 luni, mai asteapta pana la sfarsitul lunii. Si branzica de casa amestecata cu tot felul de legume si fructe...Yammy!
Hai, sa cresc mai repede. Si sa mananc la masa cu mami si cu tati, sunt asa de pofticioasa. Ma uit in gura lor cand mananca toate bunatatile si mie nu-mi dau. Sunt asa de curioasa cand mananca sau beau ceva. Cel mai mult imi place sa ma uit la tati cum bea bere din cutie.Oare ce o fi aia?
De cateva zile mi-a dat mami sa ma joc cu lingurita dupa ce am papat tot piure-ul si tare mi-a placut. Nu mai e mult si o sa incep sa mananc singurica, asa de bine ma descurc. Am o dexteritate iesita din comun.
Toti, eu, mami si tati asteptam sa-mi iasa si mie primul dintisor, iar el se lasa asteptat. Am auzit ca la alti bebelusi le-a iesit de la 4 luni. Bine, nu astept cu nerabdare sa ma doara gingiutele, dar de abia astept sa scap si sa pot sa rad si eu frumos, nu ca o babuta stirbuta ce sunt :)).

Un comentariu:

  1. O gramada de idei interesante am gasit citindu-ti blogul. Aaa...cum pregatesti morcovul fiert la vid?

    RăspundețiȘtergere