decembrie 22, 2010

Ce mult m-am schimbat...




Cand m-am nascut eram asa de micaaa...Aveam 2,500 kg. Eram slabuta si galbena la fata de la icter :(. Aveam niste picioruse ca doua scobitori, numai genunchii erau de ele, mai proeminenti. Nu prea aveam obrajori, iar manutele erau asa de subtirele si de mici, ca la mami si la tati le era frica sa umble cu mine. Si niste unghiute, oare cum nu-i ea frica lui mami sa mi le taie. De fapt ii era frica si acum ii e, dar nu are ce sa faca. Toate hainutele imi erau mari, atarnau pe mine ca pe gard :)).Sosetutele imi veneau ca niste cizmulite, pana peste genunchi, iar toate caciulitele imi cadeau pe ochi.
Dar eram asa de frumoasa...Mami ma pupa de 10 ori pe secunda, nu se mai satura...de aia am si gropite in obrajori...:) altfel de unde sa le am ca tati nu are si mami are doar una mica pe obrazul drept.
Si eram asa de cheala, ca mami si tati radeau de mine sa nu raman asa. Si eram si brunetica.
Acum lucrurile s-au schimbat radical :). Am niste sunculite pe mine...caltaboase la picioruse, ca tot suntem in jurul Craciunului, adevarate picioare, acum genunchii se pierd printre falduri, manutele sunt grasute si fac gropite la coate. Si fata mea s-a schimbat, am obrajori nu gluma, umflatei de parca am niste mingiute in gurita.
Puful meu de pe cap s-a schimbat, a crescut si s-a transformat in parisor blondutz dragutz si moale, de cer tot timpul mangaieli pe cap.
M-am schimbat mult, dar sunt aceeasi fetita dulcica, cu ochisori mari, migdalati, ok, erau albastrui cand eram "mica", dar nasucul cred ca este singurul care nu s-a schimbat, mic si carn. Sau...
Doamne ce m-am schimbat.
Mami si tati au o poza cu mine de cand eram "mica mica" pe monitor si ma uit la ea si nu ma recunosc, parca este alta persoana :), dar eu stiu ca sunt eu, ca doar nu isi puneau mami si tati poze cu alt bebelus.
Cresc asa de repede si ma schimb asa de mult ca nici nu va dati seama. Sper sa nu treceti pe langa mine intr-o zi si sa nu ma recunoasteti, noroc cu blogul meu, ca va tin la curent cu toate noutatile ;).
Va pup,
Sofie

Un comentariu:

  1. Buni zice ca erai "ulata lau" cand erai mica Oricum,acum zice ca esti cea mai frumoasa.Nu e bine?

    RăspundețiȘtergere