ianuarie 19, 2011

Domnisoara Dintisor :)


De cateva zile se intampla ceva cu mine...nu stiu ce...nimic nu-mi convine, sunt plangaciosa, mananc mai putin...iar seara la culcare mami si tati nu se inteleg cu mine. Imi vine sa bag totul in gurita, gingia ma mananca, ma doare cateodata si nu ma lasa sa adorm. Intr-o seara acum cateva zile, eu nu vroiam sa adorm si pace. Mami si tati m-au pus in patut ca de obicei, m-au invelit, m-au pupat si m-au lasat sa adorm cu veioza aprinsa. A trecut jumatate de ora si eu nu am adormit ca de obicei. Off si am inceput sa plang. Mami si tati se intrebau ce e cu mine...M-au mai mangaiat un pic si iar m-au lasat singurica, poate adorm. Nimic...
Pana la urma ne-am intins toti trei in patul mare...eu tot plangacioasa. Nici cu lumina aprinsa, nici cu lumina stinsa nu vroiam sa stau. Si voiam sa bag in gurita degetul lui tati. Tati s-a spalat pe maini si m-a lasat. Si atunci a facut marea descoperire: un coltisor de dintisor...Yeaaah de cand il asteptam...mare bucurie!
Apoi l-a pipait si mami, ca doar se simtea, nu se si vedea.
Acum dupa cateva zile se si vede putin si am si inceput sa musc cu el, tot ce prind :)).
A aflat imediat tot familionul...dar am vrut sa ma laud si la voi...ca suntem tare mandri. Aseara tati a cumparat un gel de gingiute, ca nu se mai putea. Puiutul meu de cauciuc pentru gingii nu mai face fata si tati n-a dormit bine de trei nopti :)).
Asta e tati! Lasa ca recuperezi in weekend. Dar cine are DINTISOR?
Va pup,
Sofie

2 comentarii:

  1. Doamne cat esti de dulcica, Sophie :)!
    Felicitari pentru primul dintisor, este o mare realizare. Stiu ca probabil a durut si sa stii ca vor mai veni si altii. Eu deja ii am aproape pe toti.
    Dar sa vezi ce bunatati o sa poti sa mananci dupa ce o sa mai apara vreo cativa.
    Mami si tati, sa aveti rabdare ca o sa treaca si asta si Sophie o sa creasca la fel de mare ca mine :)

    RăspundețiȘtergere